Cloud oplossingen voor werken in de cloud

Wilt u met uw werknemers kunnen werken op afstand? Wij helpen u daar graag bij door de juiste cloud oplossingen aan te reiken. Als u werkt in de cloud betekent dit dat u alle programma’s van uw bedrijf niet op uw eigen laptop hebt staan maar dat dit via het internet wordt gefaciliteerd. Dit hoeft u helemaal niet door te hebben doordat het allemaal zo snel gebeurt. Maar wat is een cloud oplossing dan precies? Wij kunnen u diverse op maat gemaakte cloud oplossingen aanreiken die vanaf onze servers wordt geregeld. Hiermee krijgt u gemakkelijk toegang tot bepaalde software of andere ICT-middelen. Het beheer hiervan is onze verantwoordelijkheid en u kunt altijd bij ons terecht voor een goede service. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van HR analytics? Neem contact met ons op!

Thuis een werkplek creëren als onderdeel van cloud oplossingen

Wilt u niet alleen op kantoor kunnen werken maar ook aan de keukentafel in uw eigen huis? Wij kunnen dit voor u regelen door een online werkplek te creëren. Hierdoor kunt u waar u maar bent toegang krijgen tot alle programma’s die u op uw werk gebruikt. Koppel hier gelijk onze mailservice aan zodat u overal toegang hebt tot uw mail. Wilt u ook graag met uw collega’s kunnen werken aan bestanden? Bekijk dan onze Microsoft services waardoor u altijd online kunt werken met de verschillende Office 365-programma’s. Wist u dat wij ook alles weten van BI dashboards? Neem contact op om te mogelijkheden te bespreken.

Cloud oplossingen

Data-opslag als onderdeel van cloud oplossingen

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw data veilig is opgeslagen? Wilt u geen risico lopen op calamiteiten met uw data? Door gebruik te maken van onze back-up service bent u ervan verzekerd dat al uw data hersteld kan worden en niet kwijt zal raken. Wij doen dit door regelmatig een back-up te maken van uw data die vervolgens in een beveiligde omgeving wordt opgeslagen. Hier heeft u zelf dus geen omkijken meer naar! Ook hoeft u op deze manier zelf niet te investeren in software om uw back-ups op te slaan. Daarnaast weet u zeker dat u altijd een werkende back-up tot uw beschikking heeft. Ontzorg uzelf en maak een afspraak om te bespreken welke cloud oplossingen wij u kunnen bieden.

Menu