Laat uw data visualiseren in een BI Dashboard

Welke data is er binnen uw bedrijf allemaal beschikbaar? Met een BI dashboard wordt deze data inzichtelijk gemaakt en gevisualiseerd. Als u er zo bij stilstaat zult u zich verbazen hoeveel data uw bedrijf tot zijn beschikking heeft. Zo is er natuurlijk een eigen data base, maar er komt ook data uit mailwisselingen en bijvoorbeeld social media. Met Business Intelligence (BI) kunt u ook daadwerkelijk iets met de data gaan doen wat kan leiden tot meer inzicht en het maken van gegrondere beslissingen. Om bij het begin te beginnen: uw organisatie heeft allereerst data die nodig is om überhaupt te bestaan. Dit kan data zijn op het gebied van patiëntgegevens of cursisten die zich hebben ingeschreven voor een bepaalde cursus. Wij kunnen ervoor zorgen dat dat deze data zo wordt omgezet dat deze inzichtelijk wordt. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!

BI Dashboard

Inzicht in uw data met een BI Dashboard

Wilt u meer inzicht in het reilen en zijlen binnen uw bedrijf? Daar ondersteunen wij u graag mee door het maken van een BI Dashboard. Hiermee wordt alle data geanalyseerd en vervolgens omgezet in een visuele weergave. Doordat wij ervaring hebben als data-analist weten wij precies hoe we moeten omgaan met de werking van power BI. Wanneer gegevens namelijk op een verkeerde manier aan elkaar worden gekoppeld kan dit leiden tot het maken van fouten. Wilt u de ontwikkeling van een BI Dashboard overlaten aan professionals die uitgebreide expertise en ervaring hebben? Ook voor HR analytics en cloud oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op!

Meerwaarde van BI Dashboard voor uw bedrijf

Wat kan een BI dashboard voor meerwaarde leveren voor uw bedrijf? Wij zijn er van overtuigd dat een power BI voor ieder bedrijf interessant is en meerwaarde kan leveren. Met een BI dashboard heeft u in onze zienswijze de sleutel tot succes in handen. U kunt namelijk de concurrentie een stapje voor zijn doordat u beslissingen maakt op basis van betrouwbare informatie die direct uit de data van uw bedrijf af te leiden valt. Wilt u meer weten over de voordelen van een BI Dashboard? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Menu